Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. augusta 2016, 21:16
Čas čítania 0:00
Martin Z.

Portwish je oficiálne partnerom Grape festivalu

REFRESHER
Uložiť Uložené

Cez appku nájdeš stage, kamošov, jedlo, stan alebo auto. Je to také jednoduché, že to zvládneš v akomkoľvek stave.

Portwish je nová appka posúvajúca tvoj život na sociálnych sieťach na úplne nový level. Urob fotku, pripni ju na mapu a pozvi kamarátov alebo sa len jednoducho podeľ o svoj jedinečný zážitok s ostatnými.

Na Grape festivale ti zároveň Portwish uľahčí fungovanie počas náročného víkendu. Vďaka Portwish Cam budeš mať dokonalý prehľad o všetkých stejdžoch, taktiež sa pár klikmi dozvieš, koľko si počkáš na sprchu alebo wecko a veľa ďaľšieho contentu od užívateľov.

Pokiaľ sa ti niekto z tvojich kamarátov v areáli stratí, appka vám pomôže sa opäť nájsť a užívať si festival. S Portwishom budeš mať po ruke neustále aj podrobnú festivalovu mapu, takže už nikdy nezablúdiš, kompletný lineup a ďalšie užitočné informácie o festivale sú samozrejmosťou.

Portwish je dostupný pre iPhone tu aj pre Android zariadenia betaverzia tu. Vyskúšaj appku už teraz a na festivale ťa nič nezaskočí.

Portwish je oficiálne partnerom Grape festivalu
Zdroj: Portwish
Domov
Zdieľať
Diskusia