Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. marca 2016, 18:55
Čas čítania 0:00
Martin Z.

Slovenská špička zamieri cez víkend do Klubu Dole

REFRESHER DMS SEPAR
Uložiť Uložené

Polovica marca sa bude v Klube Dole niesť v znamení domácej kvality.

Štvrtková pravidelná žúrka Pôjdeš Dole postaví za mixpult dve šikovné DJky. V piatok čaká fanúšikov drum&bassu noc Basshaze, ktorá preruší dlhšiu pauzu producenta a DJa Smote. Sobota sa zase ponesie v znamení hip-hopu na afterpárty krstu nového albumu DMS.

Dve klubové ruže v hlavnej úlohe. Pravidelná žúrka Pôjdeš Dole ešte nikdy nebola taká pekná. Svoje trapové a hip-hopové bangre budú vo štvrtok 17.3. hrať Nika Mi a Dara Rich. Podrobnosti tu.

Slovenská špička zamieri cez víkend do Klubu Dole

 

Stage plný producentov, hudobníkov a spevákov! To všetko sľubuje výživná marcová edícia drum&bassovej noci BASSHAZE. Do klubu sa v piatok 18.3. príde predstaviť slovenská značka Reverse Audio Group. V úlohe headlinera privíta po dlhšej pauze slovenského producenta menom Smote! Skvelá správa je, že je späť v štúdiu a vraj robí na nových veciach. Svoje si za mixpultom povedia aj šéfovia labelu Blue Motion a Kpek s projektom Amplified Motion. Kpek si počas noci strihne aj sólo set plný luxusnej selekcie. O show sa postará plejáda ďalších hostí - česká speváčka MC Witty, trumpetista Remo a MC Tuko. Lineup uzatvára už tradične rezident akcie Lixx. Pre viac informácií pozri sem.

Slovenská špička zamieri cez víkend do Klubu Dole

 

Sobota bude v Bratislave mocná. DMS sú po niekoľkoročnej pauze späť s novým albumom MMXV a po krste v MMC sa afterpárty presunie Dole. V sobotu 19.3. nebudú určite Separ, Dame a DJ Miko, ktorí si strihnú aj krátke živé vystúpenie. Žúrovať až do rána sa bude s trojicou DJov Miko, Metys a Deryck, ktorí sa budú striedať za mixpultom. Pozri sem a dozvieš sa viac.

Slovenská špička zamieri cez víkend do Klubu Dole

Domov
Zdieľať
Diskusia