Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. januára 2012, 0:20
Čas čítania 0:00
refresher team

Staň sa členom Refresher teamu aj v novom roku

REFRESHER
Uložiť Uložené

Ak si myslíš, že by si mohol niečím prispieť k rastu webu, určite sa ozvi.

Staň sa členom Refresher teamu aj v novom roku


Za trištvrte roka chodu webu hľadáme nových členov už po tretíkrát, keďže bohužiaľ niektorí majú v novom roku povinnosti, alebo sa im prestalo chcieť písať a my potrebujeme naďalej rásť, čo sa nám podarí jedine ďalšími kvalitnými článkami a hlavne ich väčším počtom. Ako ste si mohli všimnúť, s novým kabátom webu prišli aj nové témy, ktoré by sme ale potrebovali lepšie pokryť.

V podstate sa nám hodia ľudia takmer všade okrem módy a hudby, či uz sú to kategórie ako architektúra, streetart, girls, autá, tech, videohry, off topic, šport, ale ak si myslíte, že viete priniesť niečo nové do kategórii hudba, móda alebo cinema, tiež sa kľudne ozvite. Alebo ak máte nejaký úplne nový nápad pre web, sem s ním. Posnažíme sa odpísať každému, ale mailov prichádza vždy veľmi veľa, tak sa nám to nemusí vždy podariť, všetkým ale už teraz vopred vďačíme za záujem.

Čo sa týka odmeny, okrem písania pre najlepší web v Čechách a na Slovensku, môžete čakať vstupy na akcie a v budúcnosti aj nejaké to oblečenie, možno aj nejaké centy, ale určite nie hneď. Takže ako na to:

Kontaktuj nás mailom na [email protected] s predmetom mailu team+. Najlepšie by bolo, ak by si pripojil aj word súbor, alebo do správy pridaj ukážku tvojej práce (krátky článok).

V prípade akýchkoľvek otázok nás kontaktujte na hore uvedenom emaili.
Domov
Zdieľať
Diskusia