Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. januára 2016, 3:27
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Ako vyzerá hokejové Winter Classic na Slovensku? Chalani z Heľpy by ti o tom vedeli porozprávať

ŠPORT FACEBOOK HOKEJ VIDEO
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

V Heľpe vedia, ako na to.

Hokejové zápasy odohrávajúce sa pod holým nebom sa začali čoraz viac popularizovať najmä v USA a Kanade v posledných rokoch, ale po celom svete, respektíve v oblastiach, kde si ľudia môžu užívať sneh a ľad, sa vonkajšie hokejové ihriská využívajú už desiatky rokov. Od roku 2008, kedy sa odohralo prvé NHL Winter Classic, sa hokejovým zápasom pod holým nebom inšpirovali mnohé krajiny, ale náš hokejový zväz pred pár dňami zavesil na svoju facebookovú stránku podarené video pochádzajúce z malebnej dedinky Heľpa, kde to miestni junáci s hokejom očividne myslia vážne. Keď sa konečne objavili mínusové teploty, okamžite sa postarali o svoju vonkajšiu ľadovú plochu a slovenská „Zimná klasika“ sa mohla začať. 

 

Winter Classic má na Slovensku rôzne podoby. Horehronci, palec hore! Keď miluješ hokej, nie je čo riešiť... :) Ďakujeme Patrik Kurtík za video.

Posted by Slovak Ice Hockey Federation on Saturday, January 23, 2016
Domov
Zdieľať
Diskusia