Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
21. januára 2016, 14:14
Čas čítania 0:00
martina

Psychologický thriller Invitation nám ukáže priateľskú večeru, ktorá sa zmení na boj o život

FILMY A SERIÁLY THE INVITATION
Uložiť Uložené

Pozvánka na večeru k bývalému partnerovi a jeho novej známosti? Nemusí to dopadnúť tak, ako sa zdá.

Drafthouse films prichádza s novým trailerom The Invitation. Pôjde o psychologický thriller režisérky Karyn Kusama, ktorý si získal nadšenú kritiku na žánrových festivaloch ako SXSW a Fantastic Fest. Scenár k nemu napísali Phil Hay a Matt Manfredi.

The Invitation je spleť paranoidných, mysterióznych a hororových prvkov, ktoré zamotajú hlavu divákovi aj hlavnej postave Willovi, ktorého si tu zahral Logan Marshall-Green. Mohli ste ho vidieť vo filme Prometheus alebo Madame Bovary a celkom ľahko si ho zmýlite s Tomom Hardym.

Psychologický thriller Invitation nám ukáže priateľskú večeru, ktorá sa zmení na boj o život

Will je pozvaný na večeru k svojej ex-manželke Eden (Tammy Blanchard) a jej novému manželovi Davidovi (Michiel Huisman). Ďalšími hosťami bude Emayatzy Corinealdi (Middle of Nowhere) s Johnom Carrollom Lynchom (Zodiac). Postupom večera, vzhľadom na Edenino podozrivé správanie ohľadom ich spoločnej, temnej minulosti a záhadných hostí, začne mať Will pocit, že za jeho pozvaním je skrytý úmysel... Je to len jeho paranoja alebo mu niečo naozaj hrozí? ,,The Invitation funguje tak dobre, pretože preniká do našej hlavnej nedôvery vo svet okolo nás a zisťuje, ako sme schopní stlmiť a ignorovať svoj pud sebazáchovy, len aby sme nevyzerali nezdvorilo.“ komentuje Drew Tinnin a hodnotí film veľmi pozitívne. Celkovo ho označujú za jeden z najsebavedomejších počinov režisérky Karyn Kusama, ktorá ma za sebou nie veľmi výrazný film Boxerka alebo seriál PC Rebeli. Teraz vám prinášame aspoň predjedlo - teaser The Invitation, pred hlavným chodom v kinách 25. marca.

Psychologický thriller Invitation nám ukáže priateľskú večeru, ktorá sa zmení na boj o život
Domov
Zdieľať
Diskusia