Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. decembra 2014, 19:11
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Čo sa deje v našich hlavách? Nová Pixarovka nám to prezrádza úžasným trailerom

FILMY A SERIÁLY DISNEY+ INSIDE OUT PIXAR ANIMÁKY
Uložiť Uložené

Inside Out bude zrejme trefa do čierneho. Minimálne vďaka prvému traileru majú chlapi výhovorku, prečo sú takí, akí sú.

Ak si spomínate, pred nejakým časom sme tu mali prvý teaser pre novú Pixarovku, Inside Out. Dnes nás prekvapil vôbec prvý poriadny trailer a musím povedať, že moje vysoké očakávania boli opäť potvrdené. Možno som len sentimentálny, ale vo mne všetky tie výrazy tváre u otca vo videu jednoducho roztiahli kútiky. Potenciál je obrovský, takýmto štýlom nám totiž ešte nikto neukázal, čo sa to vlastne odohráva v našich mysliach. 

V animáku sa totiž pozrieme na život Reily, ktorej vnikneme do hlavy, kde žijú jej najhlbšie pocity, menovite strach (Bill Hader), smútok (Phyllis Smith), radosť (Amy Poehler), znechutenie (Mindy Kaling) a hnev (Lewis Black). Tieto pocity budú pracovať naplno, keďže mladá Riley má len 11 rokov a čelí sťahovaniu do nového mesta a školy. V českých kinách od 18. júna 2015, slovač si opäť nepochopiteľne počká, tento raz takmer celé dva mesiace, až do 13. augusta. Pre viac informácií sledujte Filmkult.

Čo sa deje v našich hlavách? Nová Pixarovka nám to prezrádza úžasným trailerom

Domov
Zdieľať
Diskusia