Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
včera 21. októbra 2024 o 12:29
Čas čítania 1:05
redakcia

Nech na rozhodcov neodletia tvoje vlasy, Ella odkazuje Azre: Farmárky si už o pár dní zmerajú sily v ringu FNC

ZAUJÍMAVOSTI FARMA FIGHT NIGHT CHALLENGE
Uložiť Uložené

Na prípravu mali súperky iba necelý mesiac, no odhodlanie im rozhodne nechýba.

Na októbrovom Fight Night Challenge 7 si sily zmerajú muži aj ženy. V historicky treťom ženskom zápase bojovej organizácie sa proti sebe postavia účastníčky 16. série markizáckej reality šou Farma – Azra a Ella.

Pre obe menované pôjde o premiérovú účasť v boxerskom ringu FNC. Azra a Ella, ktoré mali na prípravu necelý mesiac, budú bojovať v kategórii do 50 kilogramov. „Azritka, trénuj. Nie tak veľa ako ja, ale makaj,“ odkázala Ella súperke.


„Prajem ti veľa síl a dávaj si pozor, nech ti náhodou nevybehne kyselina z úst, z brady alebo čela. Neviem, kde všade to máš. Tiež aby ti náhodou na rozhodcov neodleteli tvoje vlasy ako páperie. Váž slová, lebo momentálne v sebe všetko držím. Zbytočne nedramatizuj a nedráždi leva. Teším sa na teba,“ dodala drsne.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa FIGHT NIGHT CHALLENGE (@fightnightchallenge)

Pikantná reakcia na seba nenechala dlho čakať a ozvala sa aj Azra. „Jej vyjadrovacie schopnosti sú na úrovni desaťročného dievčaťa a je veľmi blbé súdiť niekoho za estetické
úpravy, keď sama má napichané pery. Celkom trápne,“ reagovala Azra na provokácie.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa FIGHT NIGHT CHALLENGE (@fightnightchallenge)

Okrem tohto duelu sa FNC fanúšikovia v bratislavskej Gopass Aréne 26. októbra môžu tešiť aj na Mariána „Fuča“ Fučíka, Filipa Sulíka či predstavenie najväčšej hviezdy FNC Flexkinga, ktorý nastúpi proti Královi Pablovi.


Hlavným ťahákom podujatia bude podľa organizátorov zápas skúseného boxera Erika Tlkanca proti trom súperom v troch kolách. Jeho kondičku preveria Patrik Rigodanzo, Patrik Lakatoš a Michal „Mikefitko“ Kováčik. Lístky sú dostupné v sieti predpredaj.sk. PPV môžeš sledovať na platforme JOJ Play.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa FIGHT NIGHT CHALLENGE (@fightnightchallenge)

Domov
Zdieľať
Diskusia