Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. augusta 2024 o 11:00
Čas čítania 0:33
Anna Vondráková

TRAILER: Leví kráľ sa vracia! Zábery z nového filmu ukazujú mladého Mufasu a Scara

TRAILER: Leví kráľ sa vracia! Zábery z nového filmu ukazujú mladého Mufasu a Scara
FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Film, ktorý je prequelom a zároveň pokračovaním príbehu populárneho filmu Leví kráľ (2019), príde do kín v decembri tohto roka.

Spoločnosť Disney zverejnila trailer počas podujatia pre svojich fanúšikov s názvom D23 v Kalifornii. Ešte predtým si však diváci mohli vypočuť úryvok úvodnej piesne filmu s názvom I Always Wanted a Brother, ktorú zložil textár a herec Lin-Manuel Miranda.

Potom sa na pódiu objavil režisér Barry Jenkins. „Tak, ako vás všetkých, aj mňa Leví kráľ nezmazateľne poznačil,“ povedal. "Počul som hudbu a cítil všetky emócie, ktoré sa v príbehu odohrávali, keď otec odovzdával dedičstvo synovi, keď sa stádo obnovovalo a keď mladý lev stúpal k svojmu osudu. Rozprávať jeho príbeh je absolútna česť," dodal.

Podľa People má film ukázať život mladého Mufasu, ktorý sa z osirelého mláďaťa stal jedným z najväčších kráľov. Príbeh má ponúknuť hlbšie pochopenie jeho charakteru vrátane Mufasovho vzťahu s jeho bratom Takom, ktorý sa neskôr stal jeho slávnym protivníkom Scarom. Rozpráva sa prostredníctvom retrospektívnych spomienok šamana Rafikiho.

Domov
Zdieľať
Diskusia