Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
1. decembra 2023, 17:31
Čas čítania 0:49
Radka Klučárová

Louis Vuitton ponúka bizarné čižmy za tisíce eur. Ľudia sa z nich smejú, prirovnávajú ich k protézam

MÓDA LOUIS VUITTON MÓDA SPRÁVY ZO SVETA
Uložiť Uložené

Ilúziou pokožky, ponožiek a lodičiek módny dom odkazuje na surrealistické umenie.

Francúzska high fashion značka Louis Vuitton ponúka bizarné čižmy za 2 470 dolárov (v prepočte cca 2 270 eur). Cenovka však nie je jediná, čím nový model prekvapil. Čižmy vytvárajú ilúziu pokožky, ponožiek a lodičiek, čím odkazujú na surrealistické umenie. Ľudia ich však prirovnávajú k topánkam pre bábiky či protézam a zabávajú sa na ich dizajne. 

Módna stránka Fashion Bomb Daily ich na Instagrame prirovnáva k topánkam z obľúbenej detskej hračky Polly Pocket. „Som jediný, kto si myslel, že je to protéza?“ pýta sa jeden z fanúšikov v komentári a takmer okamžite sa k nemu pridali aj ďalší. Mnohí sú však z dizajnu nadšení a plánujú ich kúpu.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Fashion Bomb Daily (@fashionbombdaily)

Extravagancia za tisíce

Model Illusion High Boot bol jedným z kľúčových prvkov módnej prehliadky značky Louis Vuitton na obdobie jeseň/zima 2023. Teraz je dostupný aj pre záujemcov, ktorí sú ochotní za extravagantný kúsok zaplatiť tisíce.

Odporúčané
Gravitácia funguje aj v lete: Aké podprsenky zvoliť v horúcich dňoch? Gravitácia funguje aj v lete: Aké podprsenky zvoliť v horúcich dňoch? 2. mája 2024, 12:30

Čižmy z teľacej kože sú ručne maľované a ich prepracované detaily v podobe rebrovaných ponožiek a iniciál LV vytvárajú ilúziu, akoby išlo o skutočné nohy. Dokonca sú dostupné vo viacerých variantoch. Francúzsky módny dom ich ponúka vo verzii s výškou po členky alebo po kolená. Zákazníci si môžu vybrať aj z dvoch odtieňov pokožky. 

Louis Vuitton, čižmy
Zdroj: Louis Vuitton
Domov
Zdieľať
Diskusia