Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Eduard Starkbauer
12. apríla 2023 o 14:25
Čas čítania 0:31

Škoda zvoláva do servisov 500-tisíc áut so závažnou chybou. Slováci si na tejto stránke vedia overiť, či sa to týka aj ich vozidla

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Výmena trvá približne hodinu a je bezplatná.

Automobilka Škoda zvoláva do servisov 580 068 po celom svete. Za všetko môžu nespoľahlivé airbagy, ktoré môžu ohroziť život posádky auta. Tieto airbagy vyrábala firma Takata, ktorá už v minulosti čelila viacerým škandálom pre nedostatočnú kvalitu svojich výrobkov.

Aktuálna zvolávacia akcia Škody sa týka modelov Citigo, Fabia, Kodiaq, Octavia, Rapid, Roomster, Superb a Yeti. Problém sa týka automobilov vyrobených v rokoch 2012 až 2018.

Over si, či sa akcia týka tvojho vozidla

Na tejto stránke si vieš overiť, či sa zvolávacia akcia týka aj tvojho vozidla. Overiť si to vieš pomocou VIN kódu. Ak zistíš, že sa chyba týka tvojho auta, treba urýchlene zavolať do autorizovaného servisu Škoda.

Výmena vzduchového vankúša podľa automobilky zaberie zhruba hodinu a je bezplatná. Automobilka Škoda sľubuje, že v prípade potreby bude airbag vodiča vymenený na počkanie. 

Škoda, Kodiaq,
Zdroj: Škoda Auto
Domov
Zdieľať
Diskusia