Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Eduard Starkbauer
12. apríla 2023 o 11:33
Čas čítania 0:26

Nezvestného slovenského futbalistu, po ktorom pátrala polícia, našli mŕtveho. Krátko predtým havaroval neďaleko Bratislavy

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Muža po nehode ešte stihla ošetriť náhodná okoloidúca.

Bývalého futbalistu Radoslava Kunza našli mŕtveho tri dni po autonehode v Chorvátskom Grobe. Informoval o tom Záchranný systém Slovensko na Facebooku„Napriek veľkej snahe všetkých zložiek, ktoré pomáhali pri pátraní, sa Radoslav našiel bohužiaľ neskoro,“ uviedli v skupine na sociálnej sieti.

Odchovanec Lokomotívy Košice odišiel 9. apríla z miesta dopravnej nehody z Chorvátskeho Grobu z Triblavinskej ulice o 2.30 h ráno. Podľa TV Joj ho ešte stihla ošetriť náhodná okoloidúca, ktorá si všimla, že krváca z ucha. 

Radoslav Kunzo sa najviac zviditeľnil pôsobením v Interi Bratislava, za ktorý odohral 160 zápasov a ako stredný obranca strelil 17 gólov. Okrem rakúskeho Kapfenbergu hral aj v drese Púchova, Senca, Pezinka či Piešťan.

Inter
Zdroj: TASR/Martin Baumann, Facebook/ZSS
Domov
Zdieľať
Diskusia