Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Eduard Starkbauer
12. apríla 2023, 8:40
Čas čítania 0:55

Takýto list napísal kadetke Miške inštruktor, ktorý ju postrelil. Mladá študentka ospravedlnenie pedagóga z Akadémie PZ neprijala

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Vladimir Šeparnev sa v liste priznáva, že sa denne modlí za zdravie dievčaťa.

Pedagóg, ktorý postrelil kadetku Mišku, napísal jej rodičom ospravedlňujúci list. V ňom priznáva, že na tragickú udalosť vraj myslí každý deň. Rodičov ochrnutého dievčaťa žiada o odpustenie, no tvrdí, že pochopí aj prípadný hnev, ktorý považuje za oprávnený. Podľa portálu tvnoviny.sk Miška list odmietla vidieť.

Inštruktor Vladimir Šeparnev v liste rodičom píše, že celý život zasvätil vzdelávaniu mladých ľudí. „Každý môj študent je pre mňa ako moje vlastné dieťa. O to s väčším trápením sa sám s danou udalosťou vyrovnávam. S veľkou bolesťou v srdci prežívam každý deň.“

Miška,Akadémia
Zdroj: TASR/Donio

Rodičia ospravedlnenie neprijali

Šeparnev sa priznáva, že sa denne modlí za zdravie Michaely. „Viem, že sa čas nedá vrátiť späť a určite je ťažké prijímať ospravedlnenie a odpustenie. Je ťažké pre mňa v tejto situácii čokoľvek vyjadriť a napísať. No považujem za veľmi dôležité prejaviť vám svoju veľkú ľútosť a vyjadriť vôľu absolútne čo najrýchlejšieho vyzdravenia a zotavenia vašej dcéry,“ pokračuje. 


Rodičia kadetky neprijali strelcovo ospravedlnenie a incident považujú za „vrchol lajdáckosti“. Nechápu pritom, že sa to stalo niekomu, kto tak dlho pracoval so zbraňami. Podľa otca malo dievča len sedempercentnú šancu na prežitie a jej život zachránila chrbtica, ktorá zastavila guľku, ktorá mierila do srdca.

5. mája 2024, 12:00 Čas čítania 4:14 Oktagon 57 plný hviezd a veľkolepých bitiek: šokujúce zvraty aj pekelné bitky Oktagon 57 plný hviezd a veľkolepých bitiek: šokujúce zvraty aj pekelné bitky

Ak chceš Miške a jej rodine v ťažkej situácii pomôcť, na platforme Donio.sk môžeš prispieť na verejnú zbierku. Jej výnos bude použitý na vybudovanie bezbariérového prístupu, výťahu, prestavbu kúpeľne a WC, ale aj na invalidný vozík a špeciálnu polohovateľnú posteľ.

Domov
Zdieľať
Diskusia