Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
11. apríla 2023 o 20:58
Čas čítania 0:27

Na Slovensko mieri superlacný potravinový diskont z Poľska. Môže poriadne konkurovať Lidlu

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Veľa Slovákov chodí do Poľska do Biedronky často nakupovať.

Na Slovensko smeruje veľký potravinový diskont. Poľská sieť supermarketov Biedronka by na Slovensku mohla výrazne zvýšiť konkurenciu iným reťazcom. Zatiaľ nie je známe, či firma bude chcieť na našom trhu pôsobiť pod originálnym názvom Biedronka alebo preloženým názvom Lienka, informuje Denník E.

„Slovensko je krajina susediaca s Poľskom a má podobnú nákupnú kultúru. Veľa Slovákov prekračuje hranice a prichádza do Poľska za nákupmi do Biedronky, preto zvažujeme naše investície práve v tejto krajine,“ uviedol pre Italianfood news generálny riaditeľ Biedronky Jeronimo Martins Luis Araujo. 

Biedronka by na Slovensku mohla konkurovať hlavne Lidlu, no aj iným reťazcom ako Tesco či Kaufland. Firma je momentálne jedným z najpopulárnejších poľských reťazcov. Má 3 300 predajní so 70-tisíc zamestnancami.

Ilustračná fotka.
Ilustračná fotka. Zdroj: Biedronka
Domov
Zdieľať
Diskusia