Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. novembra 2013, 22:12
Čas čítania 0:00
Peter Hlavička

Prostitútka, ktorá údajne spala s Bieberom prehovorila

ZAUJÍMAVOSTI BRAZÍLIA JUSTIN BIEBER
Uložiť Uložené

O excesoch 19-ročného Justina Biebera sa v poslednom období hovorí častejšie než o jeho novej tvorbe, no počas svojho výletu do Brazílie na začiatku novembra ich asi spravil

Prostitútka, ktorá údajne spala s Bieberom prehovorila

O excesoch 19-ročného Justina Biebera sa v poslednom období hovorí častejšie než o jeho novej tvorbe, no počas svojho výletu do Brazílie na začiatku novembra ich asi spravil viac než sa dá zniesť. Okrem pokuty za poškodzovanie verejného majetku s jeho graffiti dielom musí totiž Biebs riešiť aj opletačky kvôli jeho údajnému vrznutiu po jednom z koncertov.

Počas koncertovania v Brazílii si totiž prenajal Justin domček v Riu, kde konal menšiu after party pre svojich kamošov. Predtým sa však ešte stavil(spolu s ochrankou a zabalený v deke) v nočnom klube Le Palace, odkiaľ ho sprevádzalo podľa zdrojov rovno desať mladých dievčat. Tie následne prešli bezpečnostnou kontrolou od Justinovej ochranky a boli im dočasne zhabané ich mobily. Následne mali podpísať zmluvu, v ktorej sa zaväzujú, že nevynesú zo spomínanej akcie žiadne informácie ani fotky. Podobná zmluva je totiž potrebná na každé stretnutie s Justinom a len pre príklad uvediem, že publikovanie tweetu alebo fotky na Instagram o Justinovej párty aj napriek podpísaniu zmluvy o mlčanlivosti znamená pokutu až do výšky $5 miliónov.

Prostitútka, ktorá údajne spala s Bieberom prehovorila
Prostitútka, ktorá údajne spala s Bieberom prehovorila

Tu sa však dostávame k onej situácii, keďže jedno z desiatich dievčat zavolaných na párty tvrdí, že malo s Justinom aj pohlavný styk. Zatiaľ neznámym spôsobom sa jej podarilo nakamerovať si Justina po spomínanej akcii a toto videu už tak chodí internetom niekoľko dní.

Justinova strana samozrejme všetky tieto tvrdenia odmieta, no dievča si stojí za svojim a hovorí, že ako jediná dostala okrem lístku na koncert kvôli svojej povoľnosti od Justina ešte aj $500. Okrem toho sa už stihla aj vyjadriť pre médiá o celom styku a dokonca aj o Justinovej veľkosti.

“I wanted to do everything with him. I did everything!”

"It was super delicious," "Because not every day do you get to be with someone famous, especially someone like him ... he’s a love of a man! A cutie patootie!”

What about his size? "average."

Domov
Zdieľať
Diskusia