Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Eduard Starkbauer
5. apríla 2023, 11:10
Čas čítania 0:46

Messi dostal astronomickú ponuku od klubu z exotiky, ktorú by mu Ronaldo mohol len ticho závidieť. Ponúkajú mu stovky miliónov

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

V prípade Argentínčana prichádza do úvahy aj návrat do Barcelony.

Argentínčan v službách PSG Lionel Messi dostal od saudskoarabského klubu Al Hilal mimoriadne lukratívnu ponuku, vďaka ktorej by si mohol zarobiť až 400 miliónov eur za jedinú sezónu. 

O ponuke z najprestížnejšieho klubu Saudskej Arábie, ktorá by z Messiho urobila suverénne najlepšie zarábajúceho futbalistu planéty, informoval denník Marca. Na Twitteri existenciu tejto ponuky potvrdil aj hráčsky agent Fabrizio Romano. 

Nová 400-miliónová ponuka od štátom kontrolovaného klubu Al Hilal je približne dvakrát vyššia ako tá, ktorú pred pár mesiacmi akceptoval Messiho večný rival Cristiano Ronaldo. Portugalčan aktuálne hráva za klub Al Nassr.

Podľa francúzskeho L'Équipe je momentálne pravdepodobné, že argentínsky majster sveta nepredĺži zmluvu so svojím aktuálnym zamestnávateľom, ktorý vraj trvá na znížení platu.

28. novembra 2023, 15:30 Čas čítania 0:10 KVÍZ: Hral Ronaldo za Juventus a Messi za AC Miláno? Uhádni, v ktorých tímoch pôsobili najväčšie futbalové hviezdy KVÍZ: Hral Ronaldo za Juventus a Messi za AC Miláno? Uhádni, v ktorých tímoch pôsobili najväčšie futbalové hviezdy

Do úvahy podľa denníka prichádza aj hráčov návrat do katalánskeho veľkoklubu FC Barcelona, s ktorým je hráč v aktívnom kontakte. Jeho návrat do Katalánska si okrem množstva fanúšikov želá aj tréner Xavi Hernández.

Domov
Zdieľať
Diskusia