Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Eduard Starkbauer
27. marca 2023, 11:55
Čas čítania 0:34

Slovensko má nového milionára. Stávkar z Nitrianskeho kraja vyhral v lotérii viac ako 1 milión eur, do tiketu slušne investoval

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Tento Slovák za úspešnú stávku zaplatil 45 eur.

Slovák sa dočkal vytúženej odmeny zo stávkovania. Vďaka 45-eurovej stávke sa naňho usmiala šťastena, a tak sa môže tešiť z výhry v celkovej výške 1 088 436 eur. O úspechu informuje štátny Tipos, ktorý spresňuje, že víťaz uspel v prvom ťahu hry Loto.

Stávkar svoj tiket podal na jednom z predajných miest v Nitrianskom kraji. „Na tikete pre hru Loto vyplnil svojimi číslami 7 hracích polí – stĺpcov a označil aj možnosť zahrať si doplnkovú hru Joker, ktorá je spoločná pre hry Loto a Loto 5 z 35. K tomu sa ešte rozhodol, že s takouto stávkou si zahrá šesťkrát. Obsluhe terminálu potom zaplatil za stávku 45 eur,“ informovala hovorkyňa spoločnosti Adriana Podobová.

Naposledy padol na Slovensku jackpot v prvom ťahu hry Loto na začiatku roka 8. januára 2023. Mal hodnotu 2 997 710,60 eura a získal ho hráč so stávkou uzatvorenou v Košickom kraji.

Loto
Zdroj: TASR/Martin Baumann
Domov
Zdieľať
Diskusia