Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Ivan Koribanič
26. marca 2023, 12:18
Čas čítania 0:33

Hviezdu z Ant-mana zatkla polícia. Údajne napadol svoju priateľku

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené
Hviezdu z Ant-mana zatkla polícia. Údajne napadol svoju priateľku
Zdroj: Instagram/jonathanmajors

V súčasnosti sa už vraj nachádza na slobode.

Americký herec Jonathan Majors bol v New Yorku zatknutý po tom, čo údajne napadol svoju priateľku, píše TMZ. Tá tvrdí, že sa pohádali počas spoločnej cesty v taxíku. Spúšťačom hercovho hnevu bol moment, keď si písal s inou ženou a priateľka sa mu snažila nahliadnuť do telefónu.

Herec jej údajne chytil ruku a dal jej facku. Noc strávil pár oddelene, ráno vraj priateľka podala na polícii trestné oznámenie. Jonathana Majorsa zatkli a obvinili z napadnutia, zo škrtenia a z obťažovania.

Obeť Majorsovho útoku údajne utrpela tržnú ranu za uchom, modriny či krvné podliatiny. Bola prevezená do nemocnice, kde jej poskytli potrebné ošetrenie. Hoci bol Majors zatknutý, v súčasnosti sa vraj nachádza na slobode.

Celú situáciu vidí inak Majorsov tím, pre ktorý je nevinný. „Neurobil nič zlé. Tešíme sa, keď očistíme jeho meno a objasníme celú situáciu,“ okomentoval situáciu jeho hovorca.

Domov
Zdieľať
Diskusia