Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
Jakub Paulík
21. marca 2023, 7:34
Čas čítania 0:34

Whatsapp zavádza očakávanú novinku, ktorá poteší všetkých. Mysleli pri nej aj na špekulantov

Kategória:
Ekonomika
Uložiť Uložené

Konečne budeme môcť upravovať staré správy.

V aplikácii Whatsapp budú môcť ľudia po novom upravovať svoje už odoslané správy. O tejto funkcii Whatsapp hovoril dlhší čas, no teraz konečne potvrdil, že sa už táto vychytávka blíži, uvádza portál Ghacks.

Spoločnosť na novej funkcii pracovala od roku 2022 a mnohí používatelia ju už mohli otestovať. Upravovanie správ by malo v súčasnosti fungovať na vybraných podporovaných zariadeniach s aktualizovanou verziou aplikácie.

WhatsApp
Zdroj: WhatsApp

Na úpravu stačí otvoriť Whatsapp, podržať prst na správe, ktorú chceš upraviť, a kliknúť na „edit“. Po zmene textu je potrebné zakliknúť „done“ a odoslaná správa bude upravená.

Aby ľudia neupravovali svoje staré správy a menili tak kontext konverzácie, Whatsapp nastavil na možnosť úpravy časový limit. Správu môžeš upraviť viackrát, no iba do 15 minút. Následne táto možnosť zmizne. Whatsapp následne upozorní druhú stranu o úprave správy blikajúcou bublinou. Nad upravenou správou bude navyše zvýraznené, že nejde o pôvodný text.

Anketa:
Potešila ťa táto novinka?
Áno.
Nie.
Áno.
79 %
453 Hlasov
Nie.
21 %
121 Hlasov
Domov
Zdieľať
Diskusia