Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
20. marca 2023, 19:11
Čas čítania 0:31

VIDEO: Zlodej na Orave kradol bicykel s dekou na hlave. Nevedel, že jeho tvár nasnímala iná kamera

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Zlodej s dekou na hlave z domu vyšiel na ukradnutom bicykli.

Na Orave cez víkend zlodej ukradol zo spoločných priestorov bytového domu bicykel. Pokúšal sa zamaskovať dekou, ktorú si cez seba prehodil. Neuvedomil si však, že jeho tvár zachytila bezpečnostná kamera, ktorá je umiestnená pred domom. O prípade informovali vo facebookovej skupine HAKA

„Vážení priatelia, prosíme o pomoc pri stotožnení páchateľa, ktorý ukradol dňa 19. marca 2023 v čase 5.50 hod. bicykel v obci Nižná, Ulica Sama Chalupku 570. Pokiaľ páchateľa spoznáte, kontaktujte, prosím, poškodeného na telefón 0944 241 277. Veľmi pekne ďakujeme,“ uviedol poškodený majiteľ bicykla. 

Na videu spočiatku vidieť muža bez maskovania, ktorý sa prechádza pred bytovým domom. Neskôr sa obraz mení, zlodej sa postaví pred kameru v dome a cez hlavu si prehadzuje deku. Zamaskovaný ukradne zo spoločných priestorov horský bicykel a s dekou na hlave odchádza vonkajším vchodom. 

Domov
Zdieľať
Diskusia