Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
Barbora Fábryová
20. marca 2023 o 14:44
Čas čítania 0:51

Remišovej ministerstvo nakúpilo 350 luxusných vešiakov za 42 000 eur. Kúpili aj predražený stôl a gauč

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Ministerstvo pred niekoľkými týždňami vraj nakúpilo aj predražený dizajnový nábytok do kancelárií.

Ministerstvo Veroniky Remišovej nakúpilo 350 predražených vešiakov za viac ako 42-tisíc eur. Dokazuje to kúpna zmluva zverejnená v Centrálnom registri zmlúv, na ktorú ako prvý upozornil asistent poslanca Richarda Rašiho z Hlasu-SD. Strana zároveň uviedla, že podobné vešiaky predáva aj obľúbený švédsky obchod s nábytkom Ikea, kde podobné vešiaky stoja 25 eur.

Asistent poslanca Richarda Rašiho zo strany Hlas-SD Martin Dorčák dodal, že vešiaky z obchodného domu Ikea údajne zo súťaže vyradili, pretože unesú iba 12 kilogramov a na ministerstvo potrebovali vešiaky, ktoré unesú 15 kilogramov oblečenia. 

CRZ
Zdroj: CRZ

Luxusný dizajnový nábytok 

Nie je to však jediný luxusný nábytok, ktorým rezort Veroniky Remišovej zariaďujú. Z dát zverejnených v Centrálnom registri zmlúv vyplýva, že ministerstvo pod vedením ministerky Remišovej nakúpilo sedačku za 8-tisíc a stôl za 14-tisíc eur. Vo zverejnených zmluvách figuruje aj to, že okrem stola a stoličky Remišovej rezort nakúpil aj ďalšie sedačky za takmer 6-tisíc. Celkovo ide o nákup nábytku za 31-tisíc eur, informoval portál Pravda

8. októbra 2024 o 16:00 Čas čítania 5:38 Hnutie AllatRa: V penzióne na Domaši sa vraj guru Danilov stretáva s „nebeskými vtáčikmi“, ženami, ktoré prinášajú kozmickú silu Hnutie AllatRa: V penzióne na Domaši sa vraj guru Danilov stretáva s „nebeskými vtáčikmi“, ženami, ktoré prinášajú kozmickú silu

Remišová sa voči vyjadreniam Hlasu ohradila a sľúbila, že situáciu preverí. „Určite to nie je dizajnový nábytok a určite nejdeme v šľapajach Hlasu,“ odkázala. 

Krátko po tlačovej konferencii Hlasu-SD zverejnilo Remišovej ministerstvo stanovisko, v ktorom popiera nevýhodné nákupy. „Verejné obstarávanie na vybavenie nového sídla celého ministerstva prebehlo transparentne, prihlásilo sa 15 firiem a bola vybratá ponuka s najnižšou sumou,“ napísali. 

Domov
Zdieľať
Diskusia