Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Jakub Paulík
14. marca 2023, 8:10
Čas čítania 0:55

VIDEO: „Ste falat ch**a,“ vykričal nahnevaný Michalovčan Matovičovi. Šéf OĽaNO tvrdí, že diskusia prebehla bez urážok

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

V sále bolo počuť bučanie aj piskot. „Keď ma niekto zastreliť chce, nech si ma zastrelí,“ povedal Igor Matovič.

Igor Matovič dostal v Michalovciach vynadané od niektorých občanov, ktorí sa zúčastnili na jeho diskusii „bez ochranky“. Expremiér a bývalý minister financií chcel akciou v Michalovciach nadviazať na diskusiu ministrov Jaroslava Naďa a Rastislava Káčera, ktorí sa chytili s ľuďmi v publiku

Šéf OĽaNO o sebe v rámci diskusie vyhlásil, že je jediný politik, ktorý nemá problém s egom. Sála ho vysmiala. 

Satirická stránka Zomri zverejnila na Facebooku video, podľa ktorého mu jeden z prítomných vyčítal, že sa spojil s Richardom Sulíkom„Mal som vás rád. Ale zos tim Šulíkom, dokedi sce še dali dokopi, tak sce falat ch**a u mne. Áno, to vám povím,“ vyhlásil nahnevaný bývalý volič Igora Matoviča.

Matovič napriek tomu na Facebooku napísal, že diskusia prebehla „so cťou“ a „bez primitívnych urážok, tak ako bol aj cieľ“.

Podľa TV Markíza sa v sále nachádzalo asi 500 ľudí a mnohí z nich sa už krátko po úvode začali hádať o to, kto dostane mikrofón, aby sa bývalého premiéra spýtali otázku. Jedna z prítomných žien mu vyčítala, že ju ešte v roku 2020 nazval „štekajúcim psom“. Ďalší muž sa pýtal, kde bol Matovič „30 rokov, keď sa tu kradlo“. Ľudia v publiku Matovičovi tlieskali, ale prítomný bol aj piskot a bučanie.

7. apríla 2024, 6:22 Čas čítania 10:56 PREZIDENTSKÉ VOĽBY 2024: Pellegrini útočil v prvej debate na Matoviča aj Korčoka. Hlas možno v budúcnosti pohltí Smer, dodal PREZIDENTSKÉ VOĽBY 2024: Pellegrini útočil v prvej debate na Matoviča aj Korčoka. Hlas možno v budúcnosti pohltí Smer, dodal

Matovič chcel diskusiu viesť bez ochranky. Ešte pred akciou v Michalovciach preto vraj podpísal dokument, ktorým sa jej dočasne zriekol. „Keď ma niekto zastreliť chce, nech si ma zastrelí,“ povedal.

Domov
Zdieľať
Diskusia