Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Florián Meričko
7. marca 2023, 21:10
Čas čítania 0:40

V Bratislave hľadajú nových revízorov pre MHD. Ponúkajú štedrý plat, ktorý budúceho kontrolóra zrejme príjemne prekvapí

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

DPB zverejnil ponuku, v ktorej hľadá nových revízorov pre bratislavskú MHD.

Dopravný podnik Bratislava zverejnil na portáli Profesia ponuku, v ktorej hľadá sedem nových revízorov do mestskej hromadnej dopravy. Potenciálni zamestnanci by mali na starosti kontrolu dodržiavania pravidiel v MHD, ale aj bezpečnosť cestujúcich.

V Bratislave majú o vlastnostiach ideálneho revízora jasno. „Dôležitou vlastnosťou je príjemné vystupovanie v kombinácii s primerane asertívnou komunikáciou a odolnosť i rozvaha pri náročnejších až konfliktných situáciách, ktoré v niektorých prípadoch komunikácia s cestujúcimi prináša,“ uvádzajú v ponuke.

DPB zároveň dodáva, že z nových revízorov by mala vyžarovať prirodzená autorita a rešpekt. Dôležitým faktorom je aj odolnosť voči stresu, kritické myslenie a mierne pokročilá znalosť anglického alebo nemeckého jazyka.

Aké sú benefity a platy revízorov?

Na pozícii prepravného kontrolóra si v DPB zarobíš od 700 eur v hrubom. Po zaučení sa priemerná mzda pohybuje na úrovni 1 900 eur. Prácou revízora taktiež získaš nárok na 90-percentnú zľavu z ceny ročného predplatného lístka na MHD, príspevok na doplnkové dôchodkové sporenie či Multisport kartu.

Ak si chceš pozrieť celú pracovnú ponuku, môžeš tak urobiť na tomto odkaze.

Ilustračná fotografia.
Ilustračná fotografia. Zdroj: FB/Dopravný podnik Bratislava
Domov
Zdieľať
Diskusia