Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
20. februára 2023 o 13:49
Čas čítania 0:43

FOTO: Opití Slováci riešili konflikt bodnutím nožom, polícia rieši dva bizarné prípady v rovnakom okrese

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Polícia už v oboch prípadoch začala trestné stíhanie vo veci trestných činov ublíženia na zdraví a nebezpečného vyhrážania.

Polícia mala počas uplynulého víkendu výjazd k dvom prípadom v okrese Senec. Síce spolu nesúviseli, ale v oboch prípadoch sa hádky skončili bodnutím, informuje polícia na Facebooku. 

Prvý prípad sa odohral v noci zo soboty 18. februára na nedeľu v obci Nová Dedinka. „V priestoroch hostinca, v ktorom prebiehala kartárska súťaž, došlo po jej skončení krátko po 23.00 h k incidentu medzi dvomi mužmi. Počas neho spôsobil otváracím nožom jeden muž druhému bodné poranenie v ľavej časti trupu.“

Vinník z miesta činu utiekol, no polícii sa ho podarilo vypátrať a zadržať. V dychu mu boli namerané 2,67 promile. Muža previezli s ťažkými zraneniami do bratislavskej nemocnice. 

K druhému prípadu došlo večer v nedeľu 19. februára v Ivanke pri Dunaji. „Podľa doterajších informácií po vstupe do vnútorných priestorov domu došlo ku konfliktu medzi 36-ročným a 45-ročným mužom, pričom 36-ročný muž bodol druhého muža nožom do oblasti pravého stehna.“ Útočník sa sám prihlásil na polícii. Obom mužom namerali v dychu alkohol. Zraneného muža previezli do nemocnice.

V oboch prípadoch polícia začala trestné stíhanie vo veci trestných činov ublíženia na zdraví a nebezpečného vyhrážania. 

Domov
Zdieľať
Diskusia