Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Radka Klučárová
15. februára 2023 o 14:38
Čas čítania 0:44

3-ročný hrdina zachránil súrodencov pred na mol opitými rodičmi v Skalici. Nadránom nadviazal kontakt s policajným vyjednávačom

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Celú noc sa bytovkou v Skalici šíril hlasný krik a plač malých detí.

Susedia zavolali o štvrtej nad ránom políciu na susedov v skalickom paneláku. Z bytu sa na celý bytový dom ozýval zúfalý krik a plač detí. Keď polícia dorazila na miesto, opití rodičia neboli ochotní spolupracovať a na zvuk bytového zvončeka ani klopanie na dvere nikto nereagoval.

Policajný vyjednávač nadviazal kontakt s 3-ročným chlapcom a presvedčil ho, aby dvere otvoril. Chlapec tak hrdinským činom zachránil seba a svojich súrodencov. O prípade informuje polícia na Facebooku. 

Batoľa v byte malo zakrvavenú tvár a opuch 

V nepriaznivých podmienkach sa okrem 3-ročného chlapca nachádzali ďalšie dve deti. 1,5-ročný chlapec a 8-mesačné dievča. Dievčatko malo nad okom opuch a zakrvavenú tvár. Chlapci nemali žiadne zranenia. „Tri dospelé osoby na výzvy vôbec nereagovali a javili známky požitia alkoholu. V jednej z izieb bol otvorený navyše balkón, v priestore bola citeľná zima a neporiadok,“ opísali atmosféru v byte policajti. 

Policajti osoby vyzvali na dychovú skúšku. Jedna žena fúkať odmietla, u ďalšej ženy namerali hodnotu viac ako 1,5 promile. Muž nafúkal takmer 3 promile. Zranené dievčatko hospitalizovali a chlapcov z miesta odviedla stará mama. 

Polícia okolnosti prípadu zanedbanej starostlivosti o deti a zranenie dievčatka preveruje. 

Domov
Zdieľať
Diskusia