Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
3. februára 2023, 14:00
Čas čítania 0:30

Shiffrinová zverejnila fotku s otcom. Pripomenula si smutné výročie

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Jeff Shiffrin zomrel pred tromi rokmi pri nešťastnej nehode.

Americká lyžiarka Mikaela Shiffrinová zverejnila na sociálnych sieťach fotku, na ktorej objíma svojho umierajúceho otca. Jeff Shiffrin zomrel pred tromi rokmi pri nehode počas opráv domu. 

Shiffrinová vtedy zverejnila veľmi smutné vyznanie, ktoré svojmu otcovi venovala. „Naša hora, náš oceán, náš východ slnka, naše srdce, naša duša, naše všetko. Naša rodina je otrasená nečakaným odchodom môjho dobrosrdečného, milujúceho, starostlivého, trpezlivého a skvelého otecka. Bude nám nesmierne chýbať.“

Lyžiarka na svojich sociálnych sieťach často označovala svojho otca ako fanúšika a najväčšieho podporovateľa. Keďže aj Jeff bol v minulosti aktívny lyžiar, dcéru podporoval a často ju sprevádzal na pretekoch osobne. 

Po jeho smrti na čas prerušila lyžiarsku sezónu. Dnes je však ​líderkou Svetového pohára a na dosah má prekonanie rekordu v počte víťazstiev.

Domov
Zdieľať
Diskusia