Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Florián Meričko TASR
1. februára 2023, 14:55
Čas čítania 0:26

Maloletý chlapec v Košiciach spôsobil dopravnú nehodu, lebo mal dve kapucne na hlave. Skončil v nemocnici s ťažkými zraneniami

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

K dopravnej nehode na východe Slovenska došlo 31. januára.

Košickí policajti včera zaznamenali dopravnú nehodu maloletého chlapca, ktorý skončil v nemocnici s ťažkými zraneniami. K zrážke došlo na košickom sídlisku Ťahanovce. Polícia o tom informovala na sociálnej sieti.

„Chlapec náhle vošiel na cestu mimo priechodu pre chodcov, a nielenže sa nepresvedčil, či je to bezpečné, ale na hlave mal 2 kapucne,“ opísali policajti.

Podľa doterajších zistení malo dieťa na hlave kapucňu a bolo samo. Predbežná lekárska správa hovorí o zraneniach s predpokladanou lehotou liečenia viac ako šesť týždňov. Dychová skúška alkohol v dychu vodiča nepotvrdila.

Muži zákona vyzvali rodičov, aby sa s deťmi rozprávali o pozornosti na cestách. „Kapucňa, slúchadlá na hlave, ťukanie do mobilu k ich bezpečnosti neprispeje,“ uzavreli.

Domov
Zdieľať
Diskusia