Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
TASR
30. januára 2023 o 12:07
Čas čítania 0:30

AKTUÁLNE: Mladík obvinený z vraždy v Michalovciach zostáva vo väzbe, rozhodol súd

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

K vražde v Michalovciach, pri ktorej zomrela 46-ročná žena, došlo ráno na Nový rok.

Osemnásťročný Valentín H., ktorý je obvinený z novoročnej vraždy v Michalovciach, zostáva vo väzbe. Košický krajský súd v piatok 27. januára zamietol jeho sťažnosť, uviedla hovorkyňa súdu Anna Pančurová.

„Senát Krajského súdu v Košiciach na neverejnom zasadnutí zamietol sťažnosť Valentína H., obvineného z obzvlášť závažného zločinu vraždy proti uzneseniu Okresného súdu Košice II o jeho vzatí do väzby,“ uviedla s tým, že sa tak stotožnil s rozhodnutím okresného súdu o existencii dôvodnej obavy, že obvinený ujde alebo sa bude skrývať, aby sa tak vyhol trestnému stíhaniu alebo trestu, a bude pokračovať v trestnej činnosti.

K vražde v Michalovciach, pri ktorej zomrela 46-ročná žena, došlo ráno na Nový rok. Obvinený ju naháňal a viackrát bodol. Následne jej ukradol mobilný telefón a peňaženku. Žena zraneniam na mieste podľahla.

Vražda.
Vražda. Zdroj: TASR/Roman Hanc
Domov
Zdieľať
Diskusia