Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Martin Adam Pavlík
28. januára 2023, 18:17
Čas čítania 0:36

Ak Smer vyhrá voľby, rozviaže vraj ruky polícii a prokuratúre. Matovič odpovedá, že Fico s Pellegrinim prenajali NAKA Bödörovi

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené
Ak Smer vyhrá voľby, rozviaže vraj ruky polícii a prokuratúre. Matovič odpovedá, že Fico s Pellegrinim prenajali NAKA Bödörovi
Zdroj: TASR/Jaroslav Novák

Strany Smer a OĽaNo sa opäť dostali do konfliktu.

Podľa Denníka N poslanec Smeru Richard Takáč v Sobotných dialógoch na RTVS povedal, že strana Roberta Fica „rozviaže“ polícii a prokuratúre ruky, lebo súčasná vláda ich zviazala.

V relácii bol jeho oponentom minister životného prostredia Ján Budaj za stranu OĽaNO.  Podľa neho Smer nemá žiadny dôkaz o tom, že polícia na politickú objednávku zasahuje do prípadov.

Odvážne vyjadrenie poslanca Smeru nezostalo bez povšimnutia ani u lídra Obyčajných ľudí Igora Matoviča. Na Takáča zareagoval v statuse na Facebooku.

„Oni si asi naozaj myslia, že ľudia na Slovensku sú všetci úplne hlúpi a trpia totálnou stratou pamäti. Fico s Pellegrinim prenajali vedenie Policajného zboru a NAKA priamo šéfovi nitrianskej mafie Bödörovi,“ napísal Matovič.


„Vyšetrovateľom bránili vyšetrovať rozkrádanie miliárd eur zo spoločného, brali úplatky od mafie za nevyšetrovanie ich zločinov, predávali rozsudky a všetko za krytia zo strany špeciálneho aj generálneho prokurátora,“ dodal.

Tento rok čakajú Slovensko predčasné voľby, keďže vláda Eduarda Hegera padla 15. decembra.

Domov
Zdieľať
Diskusia