Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Florián Meričko TASR
27. januára 2023, 17:28
Čas čítania 0:33

Šofér v Banskej Bystrici zrazil 3 chodcov, keď sa zbesilo snažil ujsť policajnej hliadke. Vrazil aj do okoloidúceho auta

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

K dopravnej nehode došlo v mestskej časti Sídlisko v Banskej Bystrici.

V mestskej časti Sídlisko v Banskej Bystrici dnes došlo krátko po 15.00 hodine k policajnej naháňačke, ktorá sa skončila dopravnou nehodou. Vodič najskôr ohrozoval účastníkov cestnej premávky. Policajti ho najprv vyzvali na odstavenie auta, informujú na sociálnej sieti.

„Po tom, čo sa vodiča hliadka pokúšala zastaviť, tento na výzvy polície nereagoval, naopak, dal sa na útek,“ uviedla polícia.

Šofér auta počas úniku nerešpektoval dopravné značenia a predpisy, čo spôsobilo, že s vozidlom havaroval. „Po náraze s ďalším vozidlom zišiel mimo cesty, pričom zrazil aj troch chodcov,“ dodali policajti.

Hovorkyňa Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby Slovenskej republiky priblížila, že vyslaní záchranári na mieste ošetrili troch mužov.

„Všetci utrpeli stredne ťažké poranenia. Po ošetrení ich záchranári transportovali do nemocnice. Počas prevozu boli pri vedomí a v stabilizovanom stave,“ uviedla.

Domov
Zdieľať
Diskusia