Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Jakub Paulík
21. januára 2023, 14:44
Čas čítania 0:29

Netflix hľadá do firemného lietadla letušku. Ponúka plat do výšky 350 000 eur

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Výplata bude závisieť od viacerých faktorov, ako aj ponúknutých skúseností.

Netflix hľadá letušku/stevarda do jedného zo svojich súkromných lietadiel v San José v Kalifornii. Za rok by si u známej spoločnosti zamestnanec zarobil 60 000 až 385 000 dolárov (v prepočte 55 161 až 353 945 eur), píše CNBC s odkazom na inzerát zverejnený na webe Netflixu.

16. októbra 2022, 14:30 Čas čítania 4:56 Nechoď bosý, neodopínaj si pás a nepi vodu z kohútika. Letuška Kristína hovorí o veciach, ktoré by v lietadle nikdy neurobila Nechoď bosý, neodopínaj si pás a nepi vodu z kohútika. Letuška Kristína hovorí o veciach, ktoré by v lietadle nikdy neurobila

Konečná výška finančnej odmeny sa má odvíjať od množstva faktorov vrátane dosiahnutých kariérnych skúseností. Uchádzač musí rešpektovať firemnú kultúru a profesionálne prezentovať jej meno. Okrem bežných povinností týkajúcich sa práce v lietadle sa bude prijatý zamestnanec starať aj o letecký sklad.

Keďže sa na palube lietadla budú často nachádzať aj prominentné osobnosti, zamestnanec musí dodržiavať diskrétnosť. Od pracovníka zároveň vyžadujú flexibilitu týkajúcu sa pracovného času, pričom treba, pochopiteľne, rátať aj s povinnosťami cez víkendy a sviatky.

Anketa:
Zaujala ťa táto pozícia?
Áno.
Nie.
Áno.
75 %
178 Hlasov
Nie.
25 %
58 Hlasov
Domov
Zdieľať
Diskusia