Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
17. januára 2023, 10:07
Čas čítania 0:48

Toto je urážlivý stĺpček, pre ktorý Jeremyho Clarksona zrejme vyhodia z Amazonu. Sníval o tom, ako ponížiť nahú Meghan Markle

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Harry s Meghan odmietli Clarksonovo ospravedlnenie prijať.

Vojvoda a vojvodkyňa zo Sussexu odmietli ospravedlnenie Jeremyho Clarksona, s ktorým najnovšie spoločnosť Amazon s najväčšou pravdepodobnosťou rozviaže spoluprácu. Moderátor vo svojom pravidelnom stĺpčeku v bulvárnom denníku The Sun urážal Meghan Markle. Tento krok manželia vnímajú ako „článok zverejnený z nenávisti,“ píše Sky News.

Moderátor motoristickej šou The Grand Tour vo svojom stĺpčeku napísal, že „sníva o dni, keď vojvodkyňa pôjde nahá po uliciach každého mesta v Británii, zatiaľ čo na ňu bude dav kričať ‚hanba!‘ a hádzať po nej exkrementy“.

meghan, clarkson
Zdroj: Youtube/Entertainment Tonight, Amazon originals

Ospravedlnil sa, no Amazon to neobmäkčilo

Jeremy Clarkson sa za toto vyjadrenie ospravedlnil, no spoločnosť Amazon Prime Video sa s ním aj napriek tomu podľa Variety s najväčšou pravdepodobnosťou rozhodla ukončiť niekoľkoročnú spoluprácu.

Clarkson tvrdí, že ho vyhlásenia mrzia. „Ach jaj. V stĺpčeku, v ktorom som písal o Meghan, som nešťastne odkázal na scénu z Game of Thrones a pre mnoho ľudí to nedopadlo dobre. Mrzí ma, že som spôsobil toľko bolesti, a v budúcnosti si na to budem dávať pozor,“ napísal, keď zistil, aký má jeho článok dosah. 

9. apríla 2024, 19:30 Čas čítania 5:30 Vplyvný Rus zo sankčného zoznamu vraj vybavoval slovenským podnikateľom stretnutie v Moskve. V pozadí je obrovský biznis s plynom Vplyvný Rus zo sankčného zoznamu vraj vybavoval slovenským podnikateľom stretnutie v Moskve. V pozadí je obrovský biznis s plynom

Podľa informácií týždenníka Variety by spoločnosť Amazon mala prepustiť Jeremyho Clarksona po odvysielaní už pripravovaných sérií seriálov The Grand Tour a Clarkson's Farm. V projektoch firmy by sa britská celebrita nemala objaviť po roku 2024.

Domov
Zdieľať
Diskusia