Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Florián Meričko
16. januára 2023, 17:09
Čas čítania 0:54

AKTUALIZOVANÉ: Amazon zrejme vyhodí moderátora Jeremyho Clarksona. Obľúbenec z The Grand Tour doplatil na urážlivé vyjadrovanie

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Dôvodom na ukončenie spolupráce mal byť Clarksonov nevhodný komentár na Meghan Markle.

Aktualizované 17. januára o 10.35 h: 

Podľa portálu Variety spoločnosť Amazon s najväčšou pravdepodobnosťou Jeremyho Clarksona naozaj vyhodí. Najnovšie mu firma zrušila plánovanú tlačovú konferenciu pred uvedením novej série jeho šou Clarkson's Farm.

Spoločnosť Amazon Prime Video sa rozhodla ukončiť niekoľkoročnú spoluprácu s Jeremym Clarksonom. Príčinou údajne bol nevhodný príspevok o Meghan Markle, ktorý Clarksonovi zverejnili v britskom denníku The Sun, píše portál Variety.

Podľa informácií týždenníka Variety by spoločnosť Amazon mala prepustiť Jeremyho Clarksona po odvysielaní už pripravovaných sérií seriálov The Grand Tour a Clarkson's Farm. V projektoch firmy by sa britská celebrita nemala objaviť po roku 2024.

Ospravedlnenie nestačilo

Jeremy Clarkson sa na sociálnej sieti Instagram Meghan Markle verejne ospravedlnil. Spoločnosť Amazon síce Clarksonov stĺpček v denníku The Sun verejne nekomentovala, no podľa Variety je zrejmé, že sa jej nepozdával. Ani verejné ospravedlnenie nakoniec nestačilo, aby si udržal svoj post.

9. apríla 2024, 19:30 Čas čítania 5:30 Vplyvný Rus zo sankčného zoznamu vraj vybavoval slovenským podnikateľom stretnutie v Moskve. V pozadí je obrovský biznis s plynom Vplyvný Rus zo sankčného zoznamu vraj vybavoval slovenským podnikateľom stretnutie v Moskve. V pozadí je obrovský biznis s plynom

„Ohlasy boli spočiatku umiernené, tak som ich ignoroval. No potom sa reakcie čitateľov začali hromadiť. Tak som sa rozhodol zakúpiť kópiu The Sun, aby som videl, o čom ľudia rozprávajú. Všetci sme boli v takej situácii, teda myslím,“ vysvetľuje zmýšľanie moderátor.

 

„V danom momente, keď si človek uvedomí, že spravil obrovskú chybu – potíte sa, no zároveň vám je zima. Rozbolí vás hlava a váš tep drasticky stúpa. Nemohol som uveriť, čo som si prečítal. Naozaj som niečo také napísal? Bolo to strašné,“ uviedol Jeremy Clarkson. 

Domov
Zdieľať
Diskusia