Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
Florián Meričko
16. januára 2023, 17:09
Čas čítania 0:54

AKTUALIZOVANÉ: Amazon zrejme vyhodí moderátora Jeremyho Clarksona. Obľúbenec z The Grand Tour doplatil na urážlivé vyjadrovanie

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Dôvodom na ukončenie spolupráce mal byť Clarksonov nevhodný komentár na Meghan Markle.

Aktualizované 17. januára o 10.35 h: 

Podľa portálu Variety spoločnosť Amazon s najväčšou pravdepodobnosťou Jeremyho Clarksona naozaj vyhodí. Najnovšie mu firma zrušila plánovanú tlačovú konferenciu pred uvedením novej série jeho šou Clarkson's Farm.

Spoločnosť Amazon Prime Video sa rozhodla ukončiť niekoľkoročnú spoluprácu s Jeremym Clarksonom. Príčinou údajne bol nevhodný príspevok o Meghan Markle, ktorý Clarksonovi zverejnili v britskom denníku The Sun, píše portál Variety.

Podľa informácií týždenníka Variety by spoločnosť Amazon mala prepustiť Jeremyho Clarksona po odvysielaní už pripravovaných sérií seriálov The Grand Tour a Clarkson's Farm. V projektoch firmy by sa britská celebrita nemala objaviť po roku 2024.

Ospravedlnenie nestačilo

Jeremy Clarkson sa na sociálnej sieti Instagram Meghan Markle verejne ospravedlnil. Spoločnosť Amazon síce Clarksonov stĺpček v denníku The Sun verejne nekomentovala, no podľa Variety je zrejmé, že sa jej nepozdával. Ani verejné ospravedlnenie nakoniec nestačilo, aby si udržal svoj post.

5. mája 2024, 12:00 Čas čítania 4:14 Oktagon 57 plný hviezd a veľkolepých bitiek: šokujúce zvraty aj pekelné bitky Oktagon 57 plný hviezd a veľkolepých bitiek: šokujúce zvraty aj pekelné bitky

„Ohlasy boli spočiatku umiernené, tak som ich ignoroval. No potom sa reakcie čitateľov začali hromadiť. Tak som sa rozhodol zakúpiť kópiu The Sun, aby som videl, o čom ľudia rozprávajú. Všetci sme boli v takej situácii, teda myslím,“ vysvetľuje zmýšľanie moderátor.

 

„V danom momente, keď si človek uvedomí, že spravil obrovskú chybu – potíte sa, no zároveň vám je zima. Rozbolí vás hlava a váš tep drasticky stúpa. Nemohol som uveriť, čo som si prečítal. Naozaj som niečo také napísal? Bolo to strašné,“ uviedol Jeremy Clarkson. 

Domov
Zdieľať
Diskusia