Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
Adam Novosad
16. januára 2023, 12:52
Čas čítania 0:32

Z novej strany Jablko si uťahuje slovenský internet. Výsmech schytala Ďuriš Nicholsonová ako čarodejnica aj zranený Dzurinda

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Nová strana Lucie Ďuriš Nicholsonovej zvolila netradičný názov.

Nová politická strana na slovenskej scéne sa bude volať Jablko a vtipné reakcie Slovákov na seba nenechali dlho čakať. V statuse na Facebooku o založení novej strany informovala Lucia Ďuriš Nicholsonová, ktorá vysvetlila, prečo sa rozhodla zvoliť taký nezvyčajný názov.

15. januára 2023, 17:29 Čas čítania 0:30 Nová politická strana Lucie Ďuriš Nicholsonovej sa bude volať Jablko. „Pôvodne sme mali byť Istota, Stredná cesta či Obnova“ Nová politická strana Lucie Ďuriš Nicholsonovej sa bude volať Jablko. „Pôvodne sme mali byť Istota, Stredná cesta či Obnova“

„Chcelo to niečo svieže, niečo pekné, niečo šťavnaté, chutné. Niečo, čo v sebe skrýva pekný príbeh,“ konštatovala. „Jablko je moderná, stredová a proeurópska strana, pripravená uchádzať sa o priazeň voličov. Je sviežou alternatívou k súčasným politickým stranám, ktoré sú ideovo alebo ľudsky vyprázdnené a už nedokážu dať ľuďom nádej,“ vysvetľovala na Facebooku.

Ani toto vysvetlenie však mnohým ľuďom nestačilo, pretože sociálne siete rýchlo zaplavili vtipné memes. Ďuriš Nicholsonová sa vo fotomontážach s jablkom dostala do obľúbenej rozprávky, do tínedžerského filmu Prci, prci, prcičky, do tela zakladateľa Apple Steva Jobsa, ale vtipom neušiel ani bývalý premiér Mikuláš Dzurinda.

Domov
Zdieľať
Diskusia