Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Daniel Mikolášik
15. januára 2023, 7:54
Čas čítania 0:55

VIDEO: Emotívne gesto slovenských a českých hokejistiek, po zápase si spoločne zaspievali hymnu zo Superstar

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

„V zápase je to boj, no inak sme priateľkami,“ cituje Adélu Šapovalivovú, hviezdu českého výberu, športová redaktorka Erin Brownová.

Internetom sa šíri emotívne video z osláv po konci zápasu Slovenska a Česka na ženských majstrovstvách sveta v hokeji do 18 rokov. Hokejistky sa po vzájomnom dueli o 5. miesto vo švédskom Östersunde, ktorý sa skončil prehrou pre naše reprezentantky za stavu 3 : 6, postarali o emotívne gesto.

V útrobách štadióna sa pochytali v kruhu okolo pliec a vzájomne si zaspievali ikonickú hymnu československej Superstar s názvom Príbeh nekončí z roku 2009. Video má už vyše 150-tisíc pozretí.

„Ak chce niekto lepšiu predstavu o tom, prečo milujem český a slovenský národný tím. Aj napriek rivalite sa stačí pozrieť na toto. ‚V zápase je to boj, no inak sme priateľkami,‘“ cituje Adélu Šapovalivovú, hviezdu českého výberu, športová redaktorka Erin Brownová.

Slovenské hokejistky v kategórii do 18 rokov počas šampionátu predvádzali sympatické výkony, čo sa odrazilo aj na výsledkoch. V základnej skupine sme podľahli len susedným Češkám po prehre 3 : 4 a postúpili sme do vyraďovacej časti.

16. apríla 2024, 12:30 Čas čítania 5:42 Neďaleko Slovenska vystúpi Travis Scott či Nicki Minaj. Na ktoré koncerty a festivaly sa oplatí ísť toto leto? (PREHĽAD) Neďaleko Slovenska vystúpi Travis Scott či Nicki Minaj. Na ktoré koncerty a festivaly sa oplatí ísť toto leto? (PREHĽAD)

Vo štvrťfinále sme už nestačili na káder zo Švédska, a tak aj napriek parádnemu gólu z dielne iba 14-ročnej Nely Lopušanovej, ktorá na MS poriadne hviezdila, napokon Slovenky podľahli oponentkám rozdielom 1 : 6.

Domov
Zdieľať
Diskusia