Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Florián Meričko
13. januára 2023 o 20:23
Čas čítania 0:27

Pomôž polícii s pátraním. Hľadá 18-ročného mladíka Artemisa z Komárna, ktorý je podozrivý z podvodu

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Novomestská polícia vyhlásila po Artemisovi pátranie.

Novomestská polícia pátra po mladom Artemisovi Stojkovi z Komárna. Okresná prokuratúra v Novom Meste nad Váhom vydala súhlas na jeho zadržanie, informovala polícia na Facebooku. „Ak máte o ňom informácie, dajte nám vedieť, radi sa s ním porozprávame,“ vtipkuje správca policajného profilu.

„Artemis sa v mieste svojho bydliska nezdržuje a nie je známe ani miesto, kde by sa mohol zdržiavať,“ vysvetľujú policajti v statuse. Tínedžera hľadajú, pretože je podozrivý z podvodu, no bližšie informácie o detailoch trestného činu nateraz polícia neposkytla. 

„Ak ste ho videli, kontaktujte osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení alebo telefonicky na čísle 158. Kontaktovať nás môžete aj tu na našom Facebooku Polícia SR – Trenčiansky kraj formou súkromnej správy,“ odkazujú ľuďom muži zákona. 

Domov
Zdieľať
Diskusia