Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Viktória Ševelová
13. januára 2023, 8:12
Čas čítania 0:36

Žena na zastávke našla pančuchu s tisíckami v rôznych bankovkách. Majiteľka z Poľska mala bizarný dôvod, prečo ich stratila

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Žena pre nepozornosť zanechala na zastávke všetky svoje úspory, ktoré si vždy berie pri odchode z domu, pretože sa bojí, že ju vykradnú.

V Poľsku našla žena na autobusovej zástavke hotovosť v hodnote tisícok eur. Bankovky v rôznych menách od eur až po doláre boli napchaté v pančuche. Ako informovala polícia, majiteľka stratených bankoviek nosila peniaze stále so sebou, pretože mala strach, že ju doma vykradnú a hotovosť jej zmizne, píše poľský portál TVN24. 

Hotovosť stratila vo chvíli, keď sa vracala z obchodu a z nepozornosti ich nechala na autobusovej zastávke. Naplnenú pančuchu našla náhodná žena, ktorá následne celý jej obsah odniesla na políciu. Poľskí policajti následne majiteľku bankoviek vypátrali a peniaze jej odovzdali.

„Žena sa vracala z nákupov a pre nepozornosť nechala na zastávke všetky svoje úspory, ktoré si vždy berie pri odchode z domu, pretože sa bojí, že ju vykradnú,“ uviedla policajná hovorkyňa Edyta Bagrowská.

„Každý, kto našiel niečo cudzie, je povinný do dvoch týždňov upovedomiť políciu či inak vyhľadať majiteľa, napríklad zverejnením inzerátu v tlači či oznámením na internete alebo na verejných miestach,“ uzavrela.

Domov
Zdieľať
Diskusia