Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
Radka Klučárová
12. januára 2023, 12:53
Čas čítania 0:50

Premiér Heger zagratuloval Sulíkovi k narodeninám s originálnym odkazom. Za všetko hovorí číslo na drese

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Hegerovou ambíciou je v súčasnosti dovládnuť do februára 2024. Na dovládnutie s novou väčšinou potrebuje vyzbierať 76 podpisov poslancov. Podporu má aj u odídenca zo strany SaS.

Dočasne poverený predseda vlády Eduard Heger na Facebooku originálne zaželal Richardovi Sulíkovi k narodeninám. K fotke, na ktorej má oblečený dres s číslom 76, napísal: „Milý Richard, prajem Ti všetko najlepšie k narodeninám. Keď budeš pri sfukovaní na torte zatvárať oči, môžeš si niečo pekné priať.“

Hegerovou ambíciou je v súčasnosti dovládnuť do februára 2024 s novou väčšinou. Na jej naplnenie však potrebuje vyzbierať 76 podpisov poslancov. Na to odkazuje aj číslo na drese, ktorý si premiér obliekol na fotografiu s gratuláciou. 

Heger uviedol, že má plnú podporu strany OĽaNO, podporu prisľúbili aj poslanci zo strán Sme rodina a Za ľudí. Podľa Hegera je teraz najväčšou otázkou, ako zareaguje SaS. Strana Richarda Sulíka medzitým vzhľadom na vnútrostranícku situáciu v hnutí OĽaNO reagovala, že nevie, s kým rokovať o novej sedemdesiatšestke.

Hegera už podporil odídenec z SaS

Za narodeninovým prianím sa zrejme skrýva jasný odkaz lídrovi SaS. Pod Hegerov návrh na vytvorenie novej sedemdesiatšestky sa pritom podpísal už aj odídenec zo strany SaS a bývalý štátny tajomník Martin Klus.

24. marca 2024, 6:20 Čas čítania 11:38 PREZIDENTSKÉ VOĽBY 2024 ZÁZNAM: Ivana Korčoka na zhromaždení v Bratislave prišli podporiť tisícky ľudí PREZIDENTSKÉ VOĽBY 2024 ZÁZNAM: Ivana Korčoka na zhromaždení v Bratislave prišli podporiť tisícky ľudí

„Nič za nezmenilo na tom, že predčasné voľby, osobitne v tomto polroku, budú podľa mňa červeným kobercom na návrat k moci pravicových a ľavicových radikálov, čo by bolo pre Slovensko, ale aj pre našu zahraničnú a európsku politiku, katastrofou,“ napísal na Facebooku Klus. 

Domov
Zdieľať
Diskusia