Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Martin Adam Pavlík
4. januára 2023, 17:19
Čas čítania 0:32

Petra Vlhová v slalome v Záhrebe skončila na druhom mieste. Nestačila na rivalku Mikaelu Shiffrinovú

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené
Petra Vlhová v slalome v Záhrebe skončila na druhom mieste. Nestačila na rivalku Mikaelu Shiffrinovú
Zdroj: TASR/Martin Baumann

Slovenská lyžiarka má na konte ďalší úspech.

Slovenská lyžiarka Petra Vlhová v druhom kole slalomu žien Svetového pohára v alpskom lyžovaní v chorvátskom Záhrebe skončila na druhom mieste. Nestačila na rivalku Američanku Mikaelu Shiffrinovú, ktorá vyhrala obe kolá. 

„Bolo to náročné, pretože je tu veľmi teplo a podmienky sú horšie. Ale teším sa. Bohužiaľ Mikaela je veľmi silná. Keď sa rozbehne, je ťažké ju zastaviť,“ reagovala na porážku od Shiffrinovej slovenská lyžiarka.

Dodala, že po prvom kole bola na seba veľmi nahnevaná, keďže stratila potrebné stotiny sekundy a tušila, že ju to môže stáť prvenstvo. Nakoniec sa tak predsa len stalo. Napriek tomu ide o ďalší významný úspech pre Slovensko.

Vlhová sa najprv v prvom kole umiestnila na 3. mieste, pričom na Shiffrinovú stratila len 55 stotín sekundy. Na druhom mieste v prvom kole skončila Švédka Anna Swennová-Larssonová. V druhom kole skončila tretia. 

Petra Vlhová.
Petra Vlhová. Zdroj: TASR/Martin Baumann
Domov
Zdieľať
Diskusia