Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
TASR
3. januára 2023 o 10:23
Čas čítania 0:23

Záchranári pri Galante našli už len zakliesneného šoféra bez známok života. Nehodu na juhu Slovenska prežil iba spolujazdec

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Hasiči vodiča z auta vyslobodili, no záchranári mu už pomôcť nedokázali.

V pondelok vo večerných hodinách zasahovali hasiči z Galanty pri tragickej dopravnej nehode. Tragédia, ktorá si vyžiadala ľudský život, sa stala v katastri obce Horné Saliby v okrese Galanta. Informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Trnave Lena Košťálová.


„Po príjazde hasičov bolo prieskumom zistené, že vodič bez známok života bol zakliesnený vo vozidle. Jeho zranený spolujazdec sa nachádzal mimo automobilu,“ uviedla Košťálová.

dopravná nehoda
Zdroj: HaZZ v Trnave

Príslušníci HaZZ osobu vyslobodili z havarovaného vraku. „Za asistencie zdravotnej záchrannej služby začali s resuscitáciou, ktorá bola neúspešná. Následne vykonali hasiči na vozidle protipožiarne opatrenia a spolupracovali pri odstraňovaní následkov dopravnej nehody,“ informovala hovorkyňa hasičov.

dopravná nehoda
Zdroj: HaZZ v Trnave
Domov
Zdieľať
Diskusia