Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
TASR
2. januára 2023, 15:43
Čas čítania 0:35

Náhrada za 5 proti 5 s Andrejom Bičanom už mieri do televízie. O čom bude nová šou?

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Reláciu bude moderovať Juraj Tabaček.

S príchodom nového roka prináša RTVS na obrazovky niekoľko nových televíznych formátov. Jedným z nich je aj zábavno-vedomostná súťaž Traf to!, ktorá sa začne vysielať od pondelka 9. januára. Ide o náhradu za šou 5 proti 5, ktorú dlhých 14 rokov moderoval Andrej Bičan.


V novej súťaži si v každej epizóde zmerajú sily dva trojčlenné tímy súťažiacich. Ide o rodinných príslušníkov, ale aj kolegov či kamarátov. Úlohou súťažiacich bude spomedzi možných odpovedí na zobrazené tvrdenia postupne odstraňovať tie nesprávne.

Nejde pritom o to, či poznajú správnu odpoveď. Dôležité je, či dokážu uvažovať nad tým, čo ňou byť nemôže. Ak súťažiaci odhalia, čo v tabuľke nie je správne, získavajú body. Tím, ktorý v šiestich kolách nazbiera viac bodov, postupuje do finále.

Moderátorom relácie bude herec a komik Juraj „Šoko“ Tabaček. Súťaž si budú môcť diváci pozrieť každý pracovný deň od pondelka 9. januára o 18.20 h na Jednotke.

Anketa:
Budeš sledovať Traf to!?
Áno.
Možno tomu dám šancu.
Nie.
Áno.
14 %
237 Hlasov
Možno tomu dám šancu.
38 %
664 Hlasov
Nie.
49 %
849 Hlasov
Domov
Zdieľať
Diskusia