Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
TASR
25. decembra 2022, 15:46
Čas čítania 0:32

Na Spiši sa dnes stala tragická nehoda: Auto vletelo do stromu, náraz neprežili dve deti

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Tri osoby sa po náraze nachádzali mimo vozidla, pričom dva detské životy vyhasli.

Dopravná nehoda, ku ktorej došlo v nedeľu predpoludním pri obci Rudňany v okrese Spišská Nová Ves, si vyžiadala dve obete. Na miesto bol privolaný aj záchranársky vrtuľník z Popradu. TASR o tom informovala hovorkyňa Vrtuľníkovej záchrannej zdravotnej služby Air Transport Europe Zuzana Hopjaková.


„Vozidlo, ktoré pravdepodobne zišlo mimo vozovky, narazilo do stromu. Tri osoby sa po náraze nachádzali mimo vozidla, z toho dve maloleté utrpeli, žiaľ, zranenia, ktoré boli nezlučiteľné so životom a ani záchranári im už nedokázali pomôcť. Lekár leteckých záchranárov si do svojej starostlivosti prevzal vodiča. Utrpel poranenie hlavy, bol dezorientovaný a na okolnosti nehody si nepamätal,“ uviedla Hopjaková.

Vodič bol s poranením hlavy a hrudníka v stabilizovanom stave pri vedomí vrtuľníkom transportovaný do Univerzitnej nemocnice Louisa Pasteura v Košiciach. Štvrtá osoba ostala v starostlivosti pozemných záchranárov.



Správy z domova nájdeš na Refresheri na jednom mieste.
Domov
Zdieľať
Diskusia