Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Tomáš Šusták
20. decembra 2022, 10:34
Čas čítania 0:44

AKTUALIZOVANÉ: Matoviča vraj odhovoril od demisie poslanec Pročko. Nepoviem, kto mi volal, odkazuje šéf OĽaNO

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

V telefonáte podľa Matoviča zazneli natoľko silné slová, že si podanie demisie rozmyslel.

O osude menšinovej vlády Eduarda Hegera údajne rozhodol poslanec Jozef Pročko, ktorý mal vo štvrtok večer stáť za záhadným telefonátom Igorovi Matovičovi, informuje Nový Čas.

Minister financií sa po tomto telefonáte rozhodol stiahnuť demisiu a podpísaný dokument vytrhol z rúk úradníka v prezidentskom paláci.

V telefonáte podľa Matoviča zazneli natoľko silné slová, že si podanie demisie rozmyslel. 

„Pred zamestnancami prezidentskej kancelárie svoju demisiu podpísal, napokon si však podanie svojej demisie v poslednej chvíli rozmyslel a podpísaný dokument vytrhol vedúcemu KP SR Metodovi Špačekovi z rúk. Demisia tak nebola doručená do KP SR,“ priblížil situáciu hovorca prezidentky Martin Strižinec.

Podľa poslancov SaS, ktorých oslovil Nový Čas, boli viacerí z nich do poslednej chvíle pripravení vysloviť vládnej koalícii dôveru, ich rozhodnutie zvrátilo až Matovičovo rozhodnutie demisiu nepodať.

Matovič: Nevystavím tú osobu verejnému lynču!

Igor Matovič tvrdí, že za telefonátom nestál poslanec Pročko a ani nikto iný z politiky. „Jedni tvrdia, že to bol záhadný kňaz, dnes iní, že Jožo Pročko, zajtra budú ďalšie fabulácie. Je to zbytočné. Nebol to nikto z politiky, nikto z cirkvi, ale niekto, koho určite nevystavím verejnému lynču,“ uviedol Matovič v statuse na sociálnej sieti.

Domov
Zdieľať
Diskusia