Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
TASR
15. decembra 2022, 18:00
Čas čítania 0:29

Ďalšie slovenské mesto ruší silvestrovský ohňostroj, tisícky eur darujú útulku

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Polnočný ohňostroj vynechá Trnava, Martin, ale aj Trenčín či Považská Bystrica.

V Nitre sa ani tento rok neuskutoční silvestrovský ohňostroj. Mesto tak opäť privíta nový rok bez petárd. Ako informovala radnica, peniaze, ktoré by sa vynaložili na ohňostroj, dostane nitriansky útulok.

„Už štvrtý rok podporujeme silvestrovské oslavy bez výbuchov a hluku. Tak ako minulý rok, aj teraz darujeme občianskemu združeniu Regionálne centrum Slobody zvierat Nitra finančný dar 3 500 eur,“ uviedol mestský úrad.

Podstatou výzvy „NitraBezPetard“ je zbaviť sa zbytočného hluku, zápachu, škodlivých látok uvoľnených zo zábavnej pyrotechniky a ochrániť najzraniteľnejšie skupiny obyvateľstva, ale aj domácich miláčikov.

Nitra sa týmto krokom pridáva k viacerým slovenským mestám, v ktorých sa nebude vítať nový rok zábavnou pyrotechnikou. Polnočný ohňostroj vynechá Trnava, Martin, ale aj Trenčín či Považská Bystrica.



Správy z domova nájdeš na Refresheri na jednom mieste.
Domov
Zdieľať
Diskusia