Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Eduard Starkbauer
12. decembra 2022 o 10:01
Čas čítania 0:50

VIDEO: Legendárny Jaromír Jágr nastúpil na zápas po 230 dňoch a aj tak sa stal najlepším hráčom tímu. Takto ratoval svoje Kladno

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Druhý najproduktívnejší hráč histórie NHL oslávi vo februári 51 rokov.

Legendárny český hokejista Jaromír Jágr nečakane nastúpil do extraligového zápasu Kladna proti Libercu. Päťdesiatročný majiteľ klubu a útočník absolvoval svoj prvý súťažný duel po 230 dňoch. Aj keď pri prehre 3 : 7 nastupoval vo štvrtom útoku, odohral vyše 15 minút a zaznamenal aj dve asistencie.

Podľa sport.cz sa stal Jágr najlepším hráčom svojho tímu a po zápase ani nebol unavený. „Cítim sa úplne v pohode. Veľa toho nenajazdím, som v útočnej tretine. Tam nepotrebuješ korčuľovať,“ zhodnotil s úsmevom.

Druhý najproduktívnejší hráč dejín NHL sa rozhodol nastúpiť pre virózu, ktorá zo súpisky Kladna dočasne vyradila asi polovicu hráčov. „Môj štart nebol dopredu plánovaný. V sobotu sme mali na tréningu dvanásť hráčov, hrozila nám kontumácia a nechcel som, aby k nej došlo,“ opísal „Jarda“ dôvody svojho prvého štartu v sezóne.

Jaromír Jágr nastúpil na zápas prakticky bez tréningu, no podľa vlastných slov nepociťoval problémy s fyzickou pripravenosťou. „Na ľad chodím občas ako tréner, ale inak je ťažké chodiť s mužstvom, pretože som 21. alebo 22. hráč. Akurát by som narušil tréning, čo by nebolo dobré, takže som netrénoval. Fyzicky sa cítim dobre,“ uviedol dvojnásobný víťaz Stanley Cupu.

Domov
Zdieľať
Diskusia