Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Tímea Krauszová
10. decembra 2022, 8:47
Čas čítania 0:35

V Banskej Bystrici sa vyparil policajt aj so 100 000 eurami, ktoré vyzbieral na pokutách. Ani príbuzní nevedia, kde je

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Telefón má vypnutý, ani jeho príbuzní nevedia, kam zmizol.

V Banskej Bystrici riešia záhadné zmiznutie dopravného policajta. Ten mal odovzdať peniaze vyzbierané na pokutách svojmu nadriadenému, ale neurobil to. Teraz má vypnutý mobil a podľa televízie JOJ ani jeho príbuzní nevedia, kde je.

Ani policajt, ani peniaze

Prakticky bez stopy zmizol nemenovaný dopravný policajt a spolu s ním aj stotisíc eur. Ide o peniaze, ktoré policajné hliadky v okrese vyzbierali na blokových pokutách. Hotovosť mal zmiznutý policajt odovzdať svojmu nadriadenému, no neurobil to. Prípad už rieši nielen jeho nadriadený, ale aj inšpekcia.

Vedenie banskobystrickej polície už spracováva návrh na policajtovo prepustenie, pre TV JOJ to potvrdila krajská hovorkyňa Mária Faltániová. Rozhodli o tom hneď, ako sa dozvedeli o protiprávnom konaní policajta.

Prípadom sa už zaoberá aj inšpekcia ministerstva vnútra, no vzhľadom na prebiehajúce vyšetrovanie nechceli situáciu bližšie komentovať.

Banskobystrický kraj už prijíma nové opatrenia, aby podobným situáciám v budúcnosti predišli. Podľa informácií televízie došlo aj k personálnym zmenám.

Domov
Zdieľať
Diskusia