Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Ivan Koribanič
6. decembra 2022, 17:26
Čas čítania 1:24

VIDEO: Známy kamerunský futbalista Eto'o kopol v Katare do hlavy youtuberovi. Ten ho údajne dlho provokoval

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Kamerun sa s turnajom rozlúčil po prehre so Švajčiarskom (0 : 1), remíze so Srbskom (3 : 3) a senzačnou výhrou proti Brazílii (1 : 0).

Hoci Kamerun vypadol na aktuálnych MS 2022 v Katare už v základnej skupine, bývalý futbalista Chelsea či Barcelony a súčasný prezident Kamerunskej futbalovej federácie Samuel Eto'o v Katare ešte zostal.

Rozhodol sa navštíviť osemfinálový zápas medzi Brazíliou a Južnou Kóreu. Ešte pred zápasom sa fotil s fanúšikmi a rozdával podpisy. Na videu, ktoré na Twitteri zverejnil profil Joueurs camerounais aj s opisom, je vidieť, ako po chvíli k Eto'ovi pristúpi muž s kamerou.

Má ísť o alžírskeho youtubera, ktorý bývalého futbalistu údajne dlhodobo obťažuje na sociálnych sieťach. Dôvodom má byť zápas Kamerunu s Alžírskom spred 9 mesiacov. Krátko po tom, ako si dvojica vymenila pár slov, začal Eto'o do youtubera strkať.

To už na pomoc priskočili fanúšikovia, ktorí chceli konfliktu zamedziť. Eto'o youtubera chvíľu prenasledoval, a to aj napriek početnému davu, ktorý ho držal. Celá situácia vyvrcholila tým, že Eto'o uštedril youtuberovi kopanec do hlavy, následkom čoho spadol na zem. Konflikt sa následne, zdá sa, upokojil a Eto'o odišiel obďaleč.

Kamerun sa s turnajom rozlúčil po prehre so Švajčiarskom (0 : 1), remíze so Srbskom (3 : 3) a senzačnou výhrou proti Brazílii (1 : 0). Práve zdolanie Brazílie ako adepta na titul majstra sveta malo pre Kamerun obrovský význam. O víťazstve nad Brazíliou rozhodol Vincent Aboubakar hlavičkou v 92. minúte. Svoj gól oslávil vyzlečením dresu. Podľa pravidiel FIFA je za takúto oslavu hráčovi automaticky udelená žltá karta. Aboubakar však už jednu žltú kartu mal, preto vedel, že nasledovať bude vylúčenie. To zobral s úsmevom, rovnako ako rozhodca, ktorý ho objal a až tak ho poslal predčasne dole z ihriska.

3. decembra 2022, 11:03 Čas čítania 0:58 VIDEO: Nahnevaný Edinson Cavani po vypadnutí zhodil počas odchodu do šatne systém VAR na zem. Uruguaju nenariadili dve penalty VIDEO: Nahnevaný Edinson Cavani po vypadnutí zhodil počas odchodu do šatne systém VAR na zem. Uruguaju nenariadili dve penalty

Kamerunská reprezentácia na uplynulých MS v Rusku chýbala. Naposledy sa predstavila v roku 2014 na turnaji v Brazílii. Kamerun vtedy skončil v A-skupine posledný, bez jediného bodu. Prehral všetky tri zápasy proti Chorvátsku, Mexiku a Brazílii. Práve v roku 2014 odohral Samuel Eto´o svoj posledný reprezentačný zápas.

Domov
Zdieľať
Diskusia