Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Ivan Koribanič
3. decembra 2022, 17:38
Čas čítania 0:49

Pelému už na rakovinu nezaberá chemoterapia. Je v paliatívnej starostlivosti, Kylian Mbappé vyzýva na modlitby

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené
Pelému už na rakovinu nezaberá chemoterapia. Je v paliatívnej starostlivosti, Kylian Mbappé vyzýva na modlitby
Zdroj: Getty Images/Marc Piasecki-Contributor

Jeho dcéra však celú situáciu upokojuje a po Novom roku sľubuje fotky s otcom.

„Modlite sa za kráľa,“ odkazuje Kylian Mbappé. Statusom tak reagoval na zhoršujúci sa zdravotný stav legendárneho brazílskeho futbalistu Pelého, píše Mirror.

Osemdesiatdvaročný Pelé je hospitalizovaný v nemocnici v Sao Paule po tom, čo prestal reagovať na chemoterapiu rakoviny čriev. Do Nemocnice Alberta Einsteina ho prijali v utorok s podozrením na zlyhanie srdca. V súčasnosti je po nezaberajúcej chemoterapii v paliatívnej starostlivosti.

Lekári následne vydali vyhlásenie, v ktorom uviedli, že Pelé mal infekciu dýchacích ciest, pre ktorú mu nasadili liečbu antibiotikami. Lekári ďalej trvali na tom, že Pelého stav je stabilizovaný.

Brazílčanov stav sa však údajne opäť zhoršil. Na túto skutočnosť bývalý futbalista Gary Lineker reagoval slovami „veľmi smutná správa“. Povzbudzujúce slová pridal aj Pelého bývalý klub Santos. „Celý svet ti želá všetko dobré, King.“

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Pelé (@pele)

Na vrúcne slová reagoval aj samotný Pelé: „Priatelia, som v nemocnici a chodím na mesačné návštevy. Vždy je príjemné prijímať pozitívne správy, ako je táto. Ďakujem všetkým, ktorí mi posielajú pozitívnu energiu.“

20. apríla 2024, 16:30 Čas čítania 5:06 Slovan Bratislava si priniesol zlého chlapca z Luxemburska. Gersona Rodriguesa sleduje aj Cristiano Ronaldo Slovan Bratislava si priniesol zlého chlapca z Luxemburska. Gersona Rodriguesa sleduje aj Cristiano Ronaldo

Celú situáciu sa snaží upokojiť futbalistova dcéra. Kely Nascimento, ktorá nežije v Brazílii, napísala, že v médiách je dnes veľa poplachu v súvislosti so zdravím jej otca. „Leží v nemocnici a berie lieky. Neexistujú žiadne hrozné predpovede. Budem tam na Nový rok a sľubujem, že zverejním nejaké fotky,“ napísala Nascimento.

Domov
Zdieľať
Diskusia