Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Ivan Koribanič
3. decembra 2022, 15:58
Čas čítania 0:51

Juhokórejský futbalista svojím vzhľadom roztopil srdcia fanúšičiek. Neustále mu posielajú žiadosti o ruku, musel si vypnúť telefón

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené
Juhokórejský futbalista svojím vzhľadom roztopil srdcia fanúšičiek. Neustále mu posielajú žiadosti o ruku, musel si vypnúť telefón
Zdroj: Getty Images/Stuart Franklin-Staff

Za jeho popularitou stojí zrejme aj jeho skromnosť.

Zatiaľ čo mal pred začiatkom MS 2022 v Katare juhokórejský futbalista Cho Gue-sung na Instagrame 20-tisíc sledovateľov, v súčasnosti si musí vypínať telefón, pretože mu chodia žiadosti o ruku a ďalšie typy správ. Na Instagrame má pritom už takmer 2 milióny fanúšikov, píše The Athletic.

„Telefón mu pípal celú noc. Snažil sa sústrediť na futbal, ale stále mu prichádzali nové správy,“ napísal novinár Seo Jung-hwan, pričom dodal, že hráč si napokon musel od mobilu oddýchnuť.

„Bezvýznamný hráč“, ako Cho nazval samého seba, sa stal hviezdou po tom, čo proti Ghane strelil dva góly hlavou, hoci tento zápas Južná Kórea prehrala 2 : 3. Po tomto momente mu na sociálnej sieti začali hromadne pribúdať sledovatelia. Posledný príspevok mal v tom čase uverejnený ešte z júla. Po prekvapivom postupe zo skupiny pridal po 5 mesiacoch ďalší – fotku, na ktorej drží juhokórejskú vlajku.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa 조규성 (gue sung cho) (@whrbtjd)

Virálnym sa stalo aj 7-sekundové video, na ktorom Cho iba sedí na striedačke. To má v súčasnosti 7,7 milióna pozretí. Za jeho popularitou stojí zrejme aj jeho skromnosť aj napriek tomu, že Ghane strelil dva góly.

20. apríla 2024, 16:30 Čas čítania 5:06 Slovan Bratislava si priniesol zlého chlapca z Luxemburska. Gersona Rodriguesa sleduje aj Cristiano Ronaldo Slovan Bratislava si priniesol zlého chlapca z Luxemburska. Gersona Rodriguesa sleduje aj Cristiano Ronaldo

„Ospravedlňujem sa fanúšikom, ktorí zostali dlho hore, aby sledovali zápas,“ povedal 24-ročný mladík po zápase. Juhokórejský útočník hrá v rodnej krajine za klub Jeonbuk.

Domov
Zdieľať
Diskusia