Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Tereza Šnajdrová
2. decembra 2022, 20:47
Čas čítania 0:28

Seniorka dvakrát vypla pľúcny ventilátor spolubývajúcej v nemocnici, lebo ju rušil hluk. Pacientku museli oživovať

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

72-ročnú seniorku zatkli po tom, čo údajne dvakrát vypla ventilátor svojej spolubývajúcej, pretože ju rušil jeho zvuk.

Nemecké úrady riešia neobvyklý incident, ku ktorému došlo v utorok večer v nemocnici v Mannheime v Bádensku-Württembersku na juhozápade Nemecka. Hospitalizovaná 72-ročná seniorka tam údajne dvakrát vypla ventilátor svojej o sedem rokov staršej spolubývajúcej, pretože ju rušil jeho zvuk. Pacientku potom museli lekári oživovať, už nie je v ohrození života. Ženu za podozrenie z pokusu o zabitie zatkli, informujú The Guardian a Washington Post.

Keď seniorka ventilátor svojej spolubývajúcej vypla prvýkrát, lekári ju upozornili, že prístroj je pre pacientku životne dôležitý. Len o pár hodín neskôr ho však vypla znovu.

Žena bola zadržaná pre podozrenie z pokusu o zabitie a súd ju poslal za mreže. Staršia pacientka nie je v ohrození života, naďalej si však vyžaduje intenzívnu starostlivosť.

Domov
Zdieľať
Diskusia